Print this page
Wednesday, 19 April 2017 20:41

Elena Rimac osvojila dva druga mjesta na turniru u Valpovu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

VINKOVCI-Članice Teniskog kluba ''Vinkovci'' Elena Rimac, Lora Šupuković i Mia Periškić igrale su na  turniru do 12 godina OP Grada Valpova-Altrad Limex Kup iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza gdje su ostvarile  zapažen rezultat.

U polufinalu pojedinačnog dijela turnira Elena Rimac iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' pobijedila je Niku Drežnjak iz Teniskog kluba ''Ponikve'' sa 6:4, 6:1, dok je Roso Katarina iz Teniskog kluba Slavonija-Žito Osijek pobijedila Laru Dominić iz Teniskog kluba ''Olimpija ''Osijek sa 6:0, 6:0. U finalu turnira Elena Rimac je poražena od Korine Roso sa 6:1, 6:4.

U turniru parova kombinacija Lora Šupuković /Elena Rimac iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' poražena je u neizvjesnom susretu protiv para Lara Dominić /Dora Putrić iz Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek sa 6:2, 5:7, 10:8

Read 1526 times
Super User

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Website: www.zootemplate.com

Latest from Super User