Print this page
Monday, 30 April 2018 08:04

Par Žurić/Puljiz pobjednici turnira parova u znak sjećanja na preminulog člana Josipa Maršića

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba Vinkovci održan je treći turnir parova u znak sjećanja na preminulog člana Josipa Maršića koji je dao veliki doprinos Teniskom klubu ''Vinkovci''.
 
Na turniru se okupilo oko 20-tak igrača koji su igrali u njegovoj ligi parova ''Privlačica'', te prijatelji koji nisu bili izravno uključenu ligu parova. Turnir je bio u znak sjećanja na Josipa koji je svojim osmijehom uvijek dizao sve članove kluba poslije poraza.
 
Kao bi se još jednom odala počast Josipu Maršiću odigran je teniski turnir parova na kojem je par Puljiz/ Žurić osvojili prvo mjesto, drugi su bili Beljo /Prebanić, dok je treće mjesto osvojio par Brzak /Racanović
 
 Nikola Mihaljević-Nikica održao je dirljiv govor na kraju i tako se još jednom potvrdila teza da je Josip Maršić ostavio neizbrisiv trag u svom Teniskom klubu ''Vinkovci''. 
 
Sin preminulog Josipa Maršića, Antonio zahvalio se je svima koji su došli na ovaj turnir koji je bio sve samo ne turnir, jedno druženje, na kojem su evocirane uspomene na lik i djelo Josipa Maršića.
 
Read 600 times