VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigrano je izlučno natjecanje za državnu završnicu 24.Plazma Sportske igre mladih u tenisu u kategoriji 2005. i mlađi za dječake i djevojčice.

U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Ilija Kopić (TK ”Vinkovci”) pobijedio je sa 6:0 Karla Bogovića (TK ”Bosutsko”, Osijek”), dok je u drugom polufnalu Nikola Jelenić (TK ”Borovo”, Vukovar) pobijedio Petra Josića (TK ”Bosutsko”, Osijek) sa 6:0.U finalu turnira Ilija Kopić (TK ”Vinkovci”) pobijedio je 6:1  Nikolu Jelenića (TK”Borovo”, Vukovar).

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Korina Roso (TK”Osijek”) pobijedila je nakon  dosta borbe Ninu Marić (TK” Vinkovci” ) sa 6:4, dok je u drugom polufinalu Elena Rimac (TK ”Vinkovci”) pobijedila sa 7:5 Anju Janković (TK ”Bosutsko”, Osijek). U finalu turnira Korina Roso (TK ”Osijek”) je sa 6:2 nadigrala Elenu Rimac (TK ”Vinkovci) sa 6:2.

Finalisti po kategorijama: Ilija Kopić (TK ”Vinkovci”), Nikola Jelenić (TK”Borovo”, Vukovar), Elena Rimac (TK ”Vinkovci”), Korina Roso (TK ”Osijek”) ostvarili su plasman na državnu završnicu u Splitu, tijekom mjeseca srpnja.