VINKOVCI- U prostorijama Teniskog kluba ”Vinkovci” održana je izborna Skupština kluba pod epidemiološkim mjerama na kojoj je izabrano novo vodstvo u četvergodišnjem mandatu.

Na samom početku izabrano je radno predsjedništvo u kojem su bili: Ivan Turda, Mario Brkić, Vladimir Vulić i Petar Šimić.

Dosadašnji predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”  Mario Brkić osvrnuo se na pregled rada u dosadašnjem radu gdje je puno toga napravljeno na infrastrukturi, no zbog pandemije mnogi projekti su bili zaustavljeni.

-Koliko su nam dopuštale mogućnosti održali smo naše turnire.Kad gledamo finacijski, možemo reći da smo dobro poslovali unatoč pandemiji.Želim se zahvaliti svima u protekle četiri godine, novom predsjedniku i Upravnom odboru želim puno uspjeha u radu, rekao je Mario Brkić, dosadašnji predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.

U izbornom djelu Skupštine jednoglasnom odlukom izabran je Domagoj Bubalo za četverogodišnji mandat predsjednika Teniskog kluba ”Vinkovci”.

-Radit ćemo na unaprijeđenju rada djece s trenerima u klubu, mogućnost zapošljavanja novih trenera u radu s naprednom djecu.Jedna od bitnijih stvari za naš klub je sportska dvorana koje nema takve do Zagreba, da je preko zime staviti u funkciju,odnosno da je grijana i prihvatljiva djeci za treniranje.Puno djece nam odustaje preko zime, jer nemamo adekvatno riješeno grijanje.Dosadašnji predjednik Mario Brkić napravio je vrhunski posao oko rasvjete i smatram da je ostavio dobre temelje, da se i ostali tereni stave pod rasvjetu.Želim da naša djeca budu u vrhu tenisa, kao što smo nekada imali.Kad govorimo o teniskim turnirima svi oni koji su bili, želimo ih zadržati i dalje, te ćemo se boriti da dobijemo još više turnira za mlađe kategorija. Imamo puno mladih u Upravnom odboru kluba, to je dodatna energija u razvijanju našeg kluba. Moja poruka svim članovima kluba da samo zajednički u jednoj sinergiji možemo ići naprijed, a za sve prijedloge i sugestije, stojim na raspolaganju, rekoa je Domagoj Bubalo, novi predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.

Petar Šimić, član dosadašnjeg Upravnog odbora zahvalio se Mariu Brkić na vođenju kluba u protekle četiri godine, te je između ostaloga rekao:

-Želio bih se zahvaliti na izuzetno predanom radu dosadašnjem predsjedniku, posebno zbog činjenice da je i naš klub zahvaćen pandemijom.Jedan smo od rijetkih klubova u Hrvatskoj, koji je iz finacijske krize izašao bez gubitaka.U svakom slučaju čestitke na tome, a posebno moram istaknuti veliki napredak u infrastrukturnom dijelu, gdje je jako puno napravljeno, rekao je Šimić.

Osim novog predsjednika kluba izabran je novi Upravni odbor kojeg čine: Zrinka Grgljanić Đaković, Domagoj Bubalo, Katarina Vučić, Petar Šimić, Zdenko Drmić, Damir Čalić, Vlado Vergaš, Zoran Belić, Kristian Ikić, Željko Mihovilić i Filip Matijević.