VINKOVCI-Kako je došlo do popuštanja epidemioloških mjera, te se može igrati na vanjskim teniskim terenima, Teniski klub ”Vinkovci” pokrenuo je ponovo Ljetnu ligu koja je okupila iznimno jake tenisačice i tenisače.

Moramo napomenuti da ligu čine poznati vinkovačke tenisačice i tenisači poput Eme Midžić, Roberta Marića, Ene Čopčić, Luke Cenera, Ivana Ergotića, Igora Balaša, Darka Mataka,  Kristiana  Ikić, te mnogih drugih koji su osvajali razne teniske turnire.Ove godine ligu čini 50 igrača, no još uvijek traju prijave za nikada,  do sada jaču ligu.

-Možemo s ponosom reći da smo ove godine okupili iznimno kvalitetne tenisačice i tenisače, tako da svi ljubitelji tenisa dođu na terene Teniskog kluba ”Vinkovci”, te da uživaju u prikazanoj igri svih sudionika.Uredili smo našu oazu  mira i ljepote , naš klub je dobio novi sjaj, zato ako se želite opustiti, dođite u naš klub, poručio je Mario Brkić, predsjedjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.

Ako se dotaknemo malo pravila, igrači su podijeljeni u osam skupina, te igraju međusobno. Nakon odigranih kola u prvom krugu, posljednja tri igrača više skupine prelaze u nižu skupinu, a prva tri igrača niže skupine prelaze u višu skupinu.Na kraju kompletne odigrane Ljetne lige  organizirati će se prvenstvo kluba, a najboljim igračima uručiti će se nagrade.