VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigran je susret prvog kola 3.Hrvatske teniske lige između Teniskog kluba ”Vinkovci’ i TK ”Borovo Naselje”.

U pojedinačnim susretima za TK ”Vinkovci” pobjede su ostvarili: Ante Vuković, Luka Cener, Filip Rihtar, Ilija Kopić, dok je Karlo Brkić dobio susret bez borbe. U susretima parova dvije vinkovačke kombinacije Ante Vuković i Dominik Jelinić, te par Matej Čanaki i Karlo Brkić ostvarili su pobjede, za konačnu pobjedu 7:0.

Drugo kolo je donijelo susret u Slavonskom Brodu, gdje je ekipa Teniskog kluba ”Vinkovci” nakon prva tri susreta povela sa 0:3 protiv ekipe TK ”Brod”, a pobjede su ostvarili: Željko Ivić, Ante Vuković i Kristian Ikić. U naredna dva pojedinačna susreta poraženi su Ilija Kopić i Filip Rihtar, da bi nakon pojedinačnog  dijela bilo 2:3 za Teniski klub Vinkovci. Susreti parova odlučili su pobjednika, a oba vinkovačka para Željko Ivić i Ante Vuković, te par Kristian Ikić i Ilija Kopić su poražena.Vinkovačni su tako nesretno poraženi sa 4:3,a u trećem kolu ekipa Teniskog kluba ”Vinkovci ” je slobodna.