VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigran je posljednji susret u okviru seniorske 3.Hrvatske teniske lige koji je odlučivao o prvaku lige.

Vinkovčani su znali da ih samo pobjeda vodi u kvalifikacije za viši rang, a susret se igrao protiv Teniskog kluba ”Nova Gradiška”. Željko Ivić, Ante Vuković i Kristian Ikić bez većih problema svaladali su svoje protivnike i Vinkovčani su poveli sa 3:0.Trebala je još jedna pobjeda i Vinkovčani su u kvalifikacijama za drugu ligu.

Luka Cener je u neizvjesnom susretu poražen, te je ekipa Nove Gradiške smanjila na 3:1.U posljednjem pojedinačnom susretu Ilija Kopić je također poražen, te je na kraju pojedinačnog dijela bilo 3:2 za Vinkovčane.

Kapetan ekipe Ivan Ergotić , kao i uvijek, znao je kako posložiti parove da se na kraju dođe do tog jednog još željenog boda i plasmana u kvalifikacije.

Par Željko Ivić /Ivan Ergotić pobijedio je sa 6:1, 7:5 par iz Nove Gradiške, Vinkovčani su došli do tog željenog četvrtog boda i moglo se početi slaviti. U posljednjem susretu parova Zoran Horvat /Kristian Ikić pobjedili su kombinaciju iz Nove Gradiške , te je na kraju sa ukupnih 5:2 slavila ekipa iz Vinkovaca.

-Sreteni smo što smo na kraju došli do pobjede, ovo je veliki uspjeh za naš klub.Osvojili smo prvo mjesto u ligi i sad s puno optimizma idemo u kvalifikacije za viši rang.Ovom prilikom želio bih čestitati svim igračima naše ekipe, samo jednim zajedništvom postigli smo puno.Sad se treba dobro pripremiti za kvalifikacije i vjerujem da možemo puno, rekao je Ivan Ergotić, kapetan seniorske ekipe Teniskog kluba ”Vinkovci”.