ŽUPANJA- Na terenima Teniskog kluba ”Županja 1881” odigrano je Regionalno prvenstvo Slavonije za juniorke i juniore do 18 godine, na kojem su članice i članovi Teniskog kluba ”Vinkovci” ostvarili zapažen rezultat.

U kategoriji juniora u prvom polufinalu Bruno Balić (TK ”Olimpija”, Osijek), inače treći nositelj turnira pobijedio je Marka Pavlica sa 7:6, 6:2.U drugom polufinalu Matej Dodig (TK ”Olimpija” Osijek) pobijedio Luku Cenera (TK ”Vinkovci”) sa 6:1, 6:3. U finalu turnira igrali su su Matej Dodig (TK ”Olimpija” , Osijek) i Bruno Balić (TK ”Olimpija”, Osijek) pobijedio je Matej Dodig sa 6:2, 6:2.

U kategoriji juniorki u prvom polufinalu  Korina Roso (TK ”Osijek”) pobijedila je Enu Čopčić (TK ”Vinkovci”) sa 6:4, 6:2, dok je u drugom polufinalu Ema Midžić (TK ”Vinkovci”) pobijedila Ivonu Riđan sa 6:1, 6:2. U finalu turnira Ema Midžić pokazala je svu svoju kvalitetu i sa 6:1, 6:0 nadigrala Korinu Roso.

U kategoriji ženskih parova Ema Midžić i Ena Čopčić iz Teniskog kluba ”Vinkovci” pobijedila je u finalu par Lara Dominić (TK ”Olimpija”) i Korina Roso (TK ”Osijek”)  sa 6:1, 6:4.U kategoriji muških parova vinkovačka kombinacija Luka Cener i Gabrijel Kalac poraženi su od kasnijih pobjednika Leon Brajko Babić / Fran Kuna u polufinalu sa 6:3, 6:2.

Vrhovni sudac turnira bio je Vlado Vergaš iz Teniskog kluba ”Vinkovci”, dok je u oba finala sudio Ivan Kubiček iz Teniskog kluba ”Vinkovci”.