VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigran je završni turnir PAN Županijske teniske lige za gospodu u tri kategorije  (do 45 godina, preko 45 godina i seniori).

U kategoriji do 45 godina u prvom polufinalu Tomislav Šarić pobijedio je Marka Blekića 7:6, 6:2, dok je u drugom polufinalu Mario Ezgeta pobijedio Željka Matijaševića sa 6:4, 6:0. U finalu turnira Mario Ezgeta je pobijedio Tomislava Šarića sa 7:6, 6:3.

U kategoriji preko 45 godina u prvom polufinalu Davor Pajvančić pobijedio je Hrvoja Krmeka 6:0, 6:2. U drugom polufinalu Marinko Ljoljo je pobijedio Velimira Marojevića sa 6:4, 6:1. U finalu turnira Davor Pajvančić je pobijedio Marinka Ljolju sa 1:6, 7:5, 10:3.

U kategoriji seniora u prvom polufinalu Ante Vuković pobijedio je Zdenka Drmića sa 6:1, 6:1, dok je u drugom polufinalu Davor Bijelić pobijedio Martina Goretu 2:6, 7:6, 10:7. U finalu turnira Ante Vuković pobijedio je Davora Bijelića sa 6:3, 6:1.

-Kao organizator mogu reći da sam više nego zadovoljan odazivom na PAN Županijsku tenisku ligu.Vidjeli smo uistinu jako dobar tenis u sve tri kategorije.Zahvaljujem se ovom prilikom sponzoru turnira, kao i svima koji su pomogli u organizaciji lige.Čestitam svim pobjednicima i vidimo se sljedeće godine, rekao je Ljoljo.

Nagrade najuspješnijima podijeli su Vlado Vergaš ispred Teniskog kluba Vinkovci i Marinko Ljoljo, organizator.

Na kraju recimo da je na  turniru PAN Županijske teniske lige u kategriji seniora bilo 30 sudionika, u kategoriji do 45 godina imali smo 68 sudionika, a u kategoriji preko 45 godina, bilo je 27 sudionika.