VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigrano je Dvoransko Otvoreno prvenstvo Vinkovaca za dječake i djevojčice do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu  Anja Belvanović (TK” Đakovo”), inače prva nositeljica turnira pobijedila je Lorencu Kajtazi (TK” Stobreč”) sa 6:1, 6:1, dok je u drugom polufinalu bio susret dvije igračice iz Teniskog kluba ”Vinkovci ” Klare Ančić, treće nositeljice i Nine Marić, druge nositeljice. Nina Marić pobijedila je sa 6:1, 6:1. U velikom finalu u kategorijii djevojčica Anja Belvanović pobijedila je Ninu Marić sa 6:4, 6:2.

U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Jakov Tomić (TK ”Đakovo”), prvi nositelj turnira, pobijedio je Mirka Škrinjara (TK ”Brod”), trećeg nositelja turnira sa 6:2, 6:0, dok je u drugom polufinalu Jakov Rimac (TK ”Vinkovci”), drugi nositelj turnira pobijedio Nikolu Jelenića (TK ”Borovo Vukovar” ) sa 6:1, 6:4. U finalu turnira sastala su se dva Jakova,  Jakov Tomić iz Đakova i Jakov Rimac iz Vinkovca, na kraju je slavio Jakov Tomić iz Đakova sa 6:3, 6.2.

U turniru parova u kategoriji dječaka u finalu turnira kombinacija Jakov Rimac (TK ”Vinkovci”) i Jakov Tomić (TK ”Đakovo”) pobijedila je par  Mirko i Dominik Škrinjar (oba TK ”Brod”) sa 7:6, 6:2.