VINKOVCI- Veliko srce pokazali su tenisači na ovogodišnjem 9.”Memorijalu Ivana Knezovića” teniskog turnira koji ima predznak humanitarno.

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci  igralo je ukupno 130 igrača iz Zeline, Širokog Brijega, Vukovara, Orašja, Županje,Modriče, Đakova, Vinkovaca, Banja Luke.

Sav prihod od kotizacija i ove je godine uplaćen je na račun  Mare Knezović, kćerke Ivana Knezovića, a kako su rekli organizatori iz godine u godinu organiziraju  ovaj turnir i nastoje skupiti što više sredstava.I ovoga puta vinkovački su tenisači, ali i oni prijatelji koji nisu igrali nego samo htjeli pomoći, pokazali veliku humanost, te je ove godine skupljeno 17.700 kuna.

U finalu u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji A, Hrvoje Alerić je bio bolji od Kristiana Ikića sa 7:5, 6:3, u kategoriji B, Petar Šimić pobijedio je T.Kneževića sa 3:6, 6:0, 10:5.

U turniru B u kategoriji parova u finalu par Jelinić/Turkalj bio je bolji od para Obad /Fuckan sa 6:4, 5:7, 10:8, dok je u turniru A u finalu turnira par Brač/Rihtar bio bolji od para Mihovilić/Bubalo sa 7:5, 6:4.

Kako i svake godine obitelj Ivana  Knezovića bila je nazočna na samo finalu, a evocirane su uspomene na prerano otišlog prijatelja. Nuštarski pjesnik Nikola Mihaljević još jednom je dirnuo sve svojom pjesmom za Ivana.