VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ” Vinkovci” odigran je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječke i djevojčice do 12 godina.

U prvom polufinalu u kategoriji djevojčica Anja Belvanović (TK ”Đakovo”), inače prva nositeljica turnira,  pobijedila je Ninu Marić (TK ”Vinkovci”) sa 6:1, 6:0, dok je u drugom polufinalu   Anja Janković (TK ”Bosutsko” Osijek”), druga nositeljica turnira pobijedila Luciju Podravac (TK ”Didon” Zagreb), četvrtu nositeljicu sa 6:2, 6:1. U finalu turnira djevojčica Anja Belvanović pobijedila je Anju Janković sa 6:4, 6:1, te osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Ino Horvat (TK ”Ponikve”) , treći nositelj turnira pobijedio je Dasar Ymeri (TK ”Viži) sa 6:3, 4:6, 7:5, dok je u drugom polufinalu  Emanuel Puhanić (TK ”Našice” ), drugi nositelj turnira, pobijedio Jakova Rimca (TK ”Vinkovci”) sa 6:0, 6:2. U finalu turnira gledali smo odličan susret u kojem Emanuel Puhanić u neizvjesnom susretu pobijedio Ina Horvata sa 6:4, 2:6, 6:0.

U turniru parova, vinkovačka kombinacija Juraj Ergotić i Jakov Rimac iz Teniskog kluba ”Vinkovci” osvojila je treće mjesto.