VINKOVCI-U prostorijama Teniskog kluba ”Vinkovci” održana je izvještajna Skupština kluba na kojoj su podnesena izvješća o predhodnom periodu.

Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba”Vinkovci” iznio je izvješće o radu kluba u protekloj godini, te se osvrnuo na planove do kraja godine. Sva izvješća su jednoglasno usvojena, što samo ide u prilog činjenici da je klub dobro poslovao, a i održana su sva planirana natjecanja. Ono što je najbitnije zasada  Festival tenisa nije otkazan, tako da će se pratiti epiedmiološka situacija, kako bi se i ove godine održala ova posebna manifestacija.

Lijepa vijest je došla iz Hrvatskog teniskog saveza, a Teniski klub ”Vinkovci” dobio je domaćinstvo državnog prvenstva za dječake i djevojčice do 14 godina od 18.-23.7.

U svečanom dijelu Skupštine nagrađene su tenisačice i tenisači za 2019. godinu, a na temelju važećeg Pravilnika o nagrađivanju natjecatelja Teniskog kluba ”Vinkovci” za ostvarene sportske rezultate i postignuća u 2019.godini.

Nagrađene tenisačice i tenisači: Vlatka Olij (za ostavreno 6.mjesto na Prvenstvu Hrvatske do 10 godina), Jakov Rimac (za ostvareno 35.mjesto na završnoj godišnjoj rang listi tenisača u kategoriji do 12 godina), Ilija Kopić (za ostvareno 29.mjesto na završnoj godišnjoj rang listi tenisača do 14 godina), Petra Olij (za osvojeno 19.mjesto na završnoj godišnjoj rang listi do 14 godina) i Karlo Brkić (za ostvareno 8.mjesto na završnoj godišnjoj rang listi do 12 godina).