VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ”Vinkovci” održano je Dvoransko otvoreno prvenstvo Vinkovaca za dječake i djevočice do 12 godina. Turnir je iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza i boduje se za rang listu Hrvatskog teniskog saveza.

U kategoriji dječaka iz Teniskog kluba ”Vinkovci” nastupili su: Rafael Halužan i Borna Marić i ostvarili zapažene rezultate.

U prvom kolu Rafael Halužan (TK ”Vinkovci”) pobjedio je sa 6:1, 6:1, Filipa Mijoča iz Teniskog kluba ”Osijek”. U četvrtfinalu turnira Rafael Halužan pobijedio je Adriana Jureško iz Teniskog kluba ”Zadar08”  sa 7:6, 7:5. U polufinalu turnira Rafael Halužan je poražen od Dominika Škrinjara iz Teniskog kluba Brod sa 6:0, 6:0, inače pobjednika turnira u kategoriji djećaka do 12 godina.

Drugi vinkovački predstavnik Borna Marić u prvom kolu pobjedio je Diar Ymeri iz Teniskog kluba ”Viži” sa 6:2, 6:4. U četvrfinalu turnra Borna Marić pobijedio je Karla Brnića iz Tennis Talents Osijek sa 6:0, 1:6, 6:1. U polufinalu turnira Borna Marić je poražen od Josipa Šimića iz Teniskog kluba Brod sa 7:6, 6:3.

 

Nagrade najuspješnijima podijelio je Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira.