VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ”Vinkovci” uspješno je završena teniska liga parova ”Prva zimska liga” 2020./2021. koja je okupila 14 igrača.

Koliko je liga ove godine bila iznimno jaka, govori tijesni poredak na kraju lige.Najviše setova osvojio je Damir Čalić 33, drugo mjesto osvojio je Nikola Štefanac sa osvojenih 32 seta, dok je kombinacija Zdenko i Tomislav Spajić osvojila  31 set na kraju poretka.

-Bilo je dosta teško, nisam očekivao pobjedu na kraju, jer su svi igrači izvrsni u parovima, tako da su nijanse odlučivale.Kako sam ja osvojio prvo mjesto, tako su mogli i ovi igrači koji su plasirani na drugom, odnosno trećem mjestu.Igrati u parovima, uvijek je teže nego pojedinačno jer ovisiš i o suigraču, te o protivnicima.Čestitao bih svim igračima koji su unatoč problemima oko korona virusa na kraju zdravi izašli iz ovogodišnje lige, rekao je Damir Čalić, pobjednik lige.

U  ”Prvoj zimskoj ligi” igrali su: Damir Čalić, Nikola Štefanac, Zdenko Spajić, Tomislav Spajić, Ivica Ešegović, Nikola Mihaljević, Ozren Koščić, Petar Šimić, Vlado Vergaš, Zdenko Rečić, Miroslav Čuljak, Branko Matijević, Vlatko Radak i Davor Crnaić.