VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ”Didon” Virovitica održano je HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniorke do 16 godina, turnir prvog ranga iz kalendara HTS-a.

U prvom polufinalu pojedinačnog dijela turnira Ema Midžić (TK Vinkovci), koja u turnir ušla s pozivnicom,   bila je bolja u slavonskom dvoboju protiv Nere Tešankić (TK ”Olimpija”, Osijek ) nakon tri seta (4:6, 6:3, 6:3), dok je Ivona Riđan (TK ”Zagi” Zagreb) bila uvjerljiva u srazu s trećom nositeljicom Manuellom Persson (Opatija)  sa 6:4, 6:2. U finalu turnira igrale su Ema Midžić (TK Vinkovci) i Ivona Riđan (TK ”Zagi” ). Ema je još jednom pokazala svu svoju kvalitetu i sa laganih 6:4, 6:0 pobijedila Ivonu i osvojila naslov dvoranske prvakinje Hrvatske do 16 godina.

-Iako sam znala da nisam još dosegla svoju najbolju formu, iako to nije podloga na kojom treniram, nadala sam se da ću doći barem do finala, uvijek gledam pozitivno. Konkurencija je bila dobra. Polufinale je bilo teže ali od samog poćetka sam se borila sa podlogom, ne treniram na njoj inače i to mi je stvaralo problema u kretanju.Nisam očekivala tako lagano dobiti finale ali do kraja turnira mi je već bilo puno lakše snalaziti se na podlozi i tad sam opustila ruku.Organizacija turnira u Virovitici bila je na visokom nivou. Sretna sam što nakon osvajanja drugom mjesta na državnom do 16 godina u Zadru, stigla do dvoranske prvakinje u Virovitici, rekla je Midžić.

U fnalu parova Ivona Riđan (TK ”Zagi”)  i Lucija Rastočić (TK ”Vulpes”) nove su državne prvakinje  nakon što su u završnom dvoboju nadvisile Maju Brnić (TK ”Tweener”) i Neru Tešankić (TK ”Olimpija”, Osijek) sa 6:3, 6:4.