VINKOVCI-Proteklog tjedna na  u dvorani Teniskog kluba ”Vinkovci” završena  je još jedna zimska teniska sezona lige parova pod nazivom ”Super liga”.

Sezona uobičajeno traje od 15.10. tekuće godine do 31.03. naredne godine, no, ova sezona je obilježena dugotrajnim prekidom igranja zbog mjera koje smo morali poštivati u svrhu sprječavanja širenja bolesti COVID-19.

Unatoč tome, ničim ne umanjujući ostvarene rezultate proglašeni su najbolji.Odličnom igrom Željko Perković osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je kombinaciji Ivan Ergotić i Damir Peša, dok je treće mjesto osvojio Mladen Andrić.

-Nakon više od 30 godina igre bio sam siguran da su najbolji teniski dani iza mene. Iskreno, u cijeloj priči nesretna epidemija korona virusa za mene je bila sretna. Liga je kao i puno toga bila prekinuta na 3 mjeseca a u ovih 10-ak kola nastavka sezone uspio sam se zadržati na 1. mjestu. Biti pobjednikom lige u kojoj igraju nekadašnji ponajbolji natjecatelji Teniskog kluba ”Vinkovci”:  Darko Matak, Ivan Ergotić i Vjekoslav Rimac, predsjednici klubova Vinkovci i  Županja, Mario Brkić i Ante Stipica, neki od najboljih klupskih igrača parova, Damir Peša, Dinko Bosančić, Mladen Andrić, Karlo Dolanski, Domagoj Radić i višestruki osvajač lige Arsen Piperković, kao i mladi lavovi, Ivan Miličević, Ivan Pejić, Tomislav Rašić i Mario Ezgeta-Tiger, ali i iskusni igrači Ante Ćorić i Tomislav Ćorić, izgledalo mi je kao nemoguća misija. Želim zahvaliti svim članovima ”Super lige” na vrhunskom fair-playu i poželjeti im puno zdravlja i sreće u sljedećoj sezoni.”, rekao je Željko Perković pobjednik ”Super lige”.