VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” odigrano je seniorsko prvenstvo kluba koje je okupilo veliki broj sudionika, a prikazana je visoka razina kvalitete tenisa.

U prvom četvrtfinalu  Robert Marić pobijedio je Tonija Kelića 7:6, 6:4, u drugom četvrtfinalu Krunoslav Senčić bio je bolji od Josipa Peše sa 4:6, 6:3, 6:1, u trećem Ivan Ergotić pobijedio je Igora Balaša sa 6:1, 7:5, te u posljednjem četvrtfinalu Zoran Horvat pobijedio je Ivana Čalića sa 1:6, 6:4, 10:3.

Polufinalni susreti pokazali su da Teniski klub ”Vinkovci” dobru ekipu tenisača, tako  je u prvom polufinalu Robert Marić sa  7:6; 6:1 pobijedio Krunoslava Senčića, a u drugom Zoran Horvat je dobio susret protiv Ivana Ergotića, koji je predao susret pri rezultatu 6:0, ret.

Nakon polufinalnih susreta sve je bilo spremno za veliko finale starih rivala Roberta Marića i Zorana Horvata. U prvom setu Horvat  je slavio sa 6:4, da bi drugi set otišao na stranu Roberta Marića sa 5:7. Velika borba odvijala se u trećem setu koji se igrao na deset poena,  Horvat je poveo sa 7:4, no onda dolazi do velikog preokreta i Marić na kraju dobiva treći set sa 10:7, za ukupnih 4:6, 7:5, 10:7.

Nagrade najuspješnijima podijelio je Mario Brkić, dok je prvenstvo kluba uspješno vodio Igor Balaš.