VINKOVCI- Na terenima Teniskog kluba Vinkovci održan je ovogodišnji, 10. po redu “Memorijal Ivana Knezovića”, teniski turnir izrazito humanitarnoga karaktera. Sav prihod od kotizacija i ove je godine uplaćen na račun jedne djevojčice, odnosno male Mare Knezović.

I ovoga puta  tenisači, ali i oni prijatelji koji nisu igrali nego samo htjeli pomoći, pokazali veliku humanost, te su za Maru skupili 11.900 kuna.

-Memorijal Ivana Knezovića organiziramo u spomen na našeg prijatelja koji nas je prerano napustio, a iza sebe ostavio kćerkicu Maru za koju evo iz godine u godinu organiziramo ovaj turnir i nastojimo skupiti što više sredstava., rekli s organizatori turnira

U kategoriji do 45 godina u prvom polufinalu par Rihtar /Rihtar pobijedio je par Alerić /Ivić sa  6:3, 6:4, dok je u drugom polufinalu par Furjan /Furjan pobijdio par Bubalo /Perković sa 6:4, 6:3.U finalu turnira vinkovačka kombinacija Rihtar/ Rihtar pobijedila je kombinaciju iz Zeline, Furjan /Furjan sa 6:2, 2:6, 10:7.

U kategoriji preko 45 godina u prvom polufinalu par Iličić /Lapić bez borbe dobili su par Ateljević /Vujković, dok je u drugom polufinalu par  Marojević/Ljoljo pobijedio par Pajvančić /Vuković sa 6:4, 2:6, 10:3.U finalu turnira par Marojević /Ljoljo dobio je par Iličić /Lapić, 5:0, predaja.

U utješnom turniru parova u prvom polufnalu Antolović/Oroz pobijedii su par Gotal /Fučkan sa 6:2, 6:4, dok je u drugom polufinalu par Belić /Krmek bolji od para Strunje/Hodak sa 6:2, 6:0 .U finalu tirnira par Belić /Krmek pobijedili su par Antolović /Oroz sa 6:2, 6:0.

Ceremonija proglašenja započela je minutom šutnje za Ivana Knezovića, nastavila se uručivanjem donacije Mari Knezović, te dodjelom nagrada. Ono što je svakako bilo dosta emotivno bio je razgovor s Marom Knezović, te čitanje pjesme posvećene Ivanu Knezoviću, koju je pročitao autor Nikola Mihaljević.