VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” održano je Dvoransko otvoreno prvenstvo Vinkovaca za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu dječaka Fran Kuna (TK” Osijek”), inače prvi nositelj turnira pobijedio je Lukasa Slivara (TK ”Zagi” Zagreb) koji je u tirniru bio postavljen za trećeg nositelja sa 6:0, 6:3.U drugom polufinalu Dominik Sabolić (TK ”Didon” Zagreb), drugi nositelj turnira pobijedio je u neizvjesnom susretu Iliju Kopića (TK ”Vinkovci”), četvrtog nositelja turnira sa 3:6, 6:4, 6:4. U finalu turnira Fran Kuna još jednom je dokazao svu svoju kvalitetu i sa 6:1,6:3 pobijedio Dominika Sabolića i osvojio turnir u kategoriji dječaka.

Na turniru su još igrali iz Teniskog kluba ”Vinkovci”: Jakov Rimac, Roko Zrilić, Tin Petričević, Karlo Brkić i Juraj Ergotić.

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Petra Olij (TK ”Vinkovci”), prva nositeljica turnira pobijedila je Saru Barbarić (TK ”Osijek” ) sa 6:0, 6:0, dok je u drugom polufinalu Nera Tešankić (TK ”Olimpija”, Osijek), druga nositeljica turnira pobijedila Korinu Roso (TK ”Osijek”), treću nosteljicu turnira sa 7:6, 6:2.U finalu turnira Petra Olijje u odličnom susretu pobijedila Neru Tešankić sa 6:2, 6:4, te osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

Na turniru su još igrale iz Teniskog kluba Vinkovci: Klara Ančić, Lora Šupuković, Sara Đaković, Magdalena Matijević i Nina Marić.

Nagrade najuspješnijima u obje kategorije podijelio je Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira.