VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” uspješno je završeno ovogodišnje seniorsko prvenstvo kluba na kojem je sudjelovalo 53 tenisača i  tri tenisačice.

U prvom četvrtfinalu Željko Mihovilić pobijedio je Emu Midžić sa 6:4, 6:2, dok smo u drugom četvrtfinalu gledali odličan susret između Ivana Ergotića i Damira Šeste.Prvi set dobio je Ergotić sa 6:4, drugi je otišao na stranu Šeste sa 3:6, da bi u odlučujem meč tie breaku slavio Ergotić sa 10:3. U prestala dva četvrtfinala, Kristian Ikić pobijedio je Josipa Pešu sa 6:1, 6:2, dok je Ante Vuković pobijedio Hrvoja Alerića sa 6:1, 7:5.

U prvom polufinalu Željko Mihovilić pobijedio je Ivana Ergotića sa 6:4, 6:4, dok je u drugom polufinalu Kristian Ikić pobijedio Antu Vukovića 6:1, 6:2. Sve je bilo spremno za veliko finale između Kristiana Ikića i Željka Mihovilića. Vidjeli smo odličan tenis s obje strane, no na kraju je pobijedio Kristian Ikić sa 6:4, 6:4.

Na kraju recimo da je Kristian Ikić osvojio prvo mjesto, Željko Mihovilić bio je drugi, dok su treća mjesta podijelili Ivan Ergotić i Ante Vuković.

Prijelazni pehar pobjedniku Kristianu Ikiću uručio je Robert Marić, prošlogodišnji seniorski prvaka, dok su ostale nagrade uručili Igor Balaš, organizator natjecanja, te Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.