VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ”Vinkovci” uspješno je završeno 20.Državno prvenstvo u tenisu za inženjere šumarstva i drvne tehnologije..Ovo natjecanje dvadeseto po redu, okupilo je 46 igrača i šest dama većinom zaposlena u Hrvatskim šumama d.o.o. Zagreb, ali i u raznim drugim tvrtkama. Uz  njih su nastupili i stalni gosti turnira – tenisači iz susjedne Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine,

U kategoriji dama prvo mjesto osvojila je Marta Blažičević iz Požege, dok je drugo mjesto osvojila Kaja Kandare iz Slovenije.

U kategoriji parova prvo mjesto osvojili su Gordan Jelčić i Zvonimir Adžić iz Vinkovaca, dok su drugo mjesto osvojili Damir Nuić i Zlatko Marić.

Turnir gospode bio je podijeljen na dvije jakosne skupine, te je tako prvo mjesto u A turniru osvojio Andrija Vukadin (Institut Zagreb) i to već 12.put je pobjednik turnira, dok je drugo mjesto osvojio Jure Zajc iz Ogulina. U B turniru prvo mjesto osvojio je Zdravko Miklašević iz Slovenije, dok je drugo mjesto osvojio Dario Klančnik, također iz Slovenije.

Utješni turnir ovog prvenstva osvojio je Gregor Danev iz Slovenije, dok je drugo mjesto osvojo Ivan Penava iz Požege.