VINKOVCI-Kako je došlo do popuštanja epidemioloških mjera, te se moglo  igrati na vanjskim teniskim terenima, Teniski klub ”Vinkovci” pokrenuo je ponovo Ljetnu ligu koja je okupila iznimno jake tenisačice i tenisače.

Podjelom nagrada najboljima uspješno je završena Ljetna liga koja je okupila 53 igrača i igračice , a prvo mjesto osvojio je Robert Marić sa 48 bodova, drugi je bio Ante Vuković sa 47 bodova, dok je treće mjesto osvojio Krunoslav Senčić sa 44 boda.

-Možemo s ponosom reći da smo ove godine okupili iznimno kvalitetne tenisačice i tenisače, tako da svi ljubitelji tenisa došli na svoje.Prikazan je odličan tenis tijekom cijele lige, a ovom prilikom čestitam najboljima, posebice Robertu Mariću koji je za samo jedan bod bio bolji od Ante Vukovića. Zahvalio bih se Auto servisu Crnaić koji je sponzorirao nagradu za pobjednika lige.Svim igračima želim dobro zdravlje i da se sljedeće godine okupimo u još većem broju, rekao je Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.

Prema riječima Roberta Marića, pobjednika Ljetne lige, ove godine bilo je iznimno puno kvalitetnih igrača, no kako kaže, uvijek daje najbolje od sebe, kad je najteže.

Ako se dotaknemo malo pravila, igrači su podijeljeni u osam skupina, te igraju međusobno. Nakon odigranih kola u prvom krugu, posljednja tri igrača više skupine prelaze u nižu skupinu, a prva tri igrača niže skupine prelaze u višu skupinu.