VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ”Vinkovci” završio je teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Leon Zlatevski (TK ”Mladost”, Zagreb), inače prvi nositelj turnira, bio je bolji od Ina Horvata (TK ”Požega”) sa 6:0, 6:0, dok je u drugom polufinalu Karlo Brkić (TK”Vinkovci”) bez borbe dobio susret protiv Jakova Tomića iz Đakova. U finalu turnira dječaka gledali smo odličan susret između Leona Zlatevskog i Karla Brkića, na kraju je Leon pobijedio sa 6:2, 3:6, 6:2.

U turniru djevojčica u prvom polufinalu Ivona Riđan (TK ”Brod”),inače prva nositeljica turnira,  pobijedila je Ninu Marić (TK ”Vinkovci”) sa 6:0, 6:1, dok je u drugom polufinalu Sara Barbarić (TK ”Osijek”), druga nositeljica turnira, pobijedila Magdalenu Matijević (TK ”Vinkovci”) sa 6:0, 6:2. U finalu turnira Ivona Riđan je sa 6:2, 6:2 nadigrala Saru Barbarić i osvojila turnir.

Nagrade najuspješnijima podjelili su  Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira i Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.