ŽUPANJA-Na terenima Teniskog kluba ”Županja 1881” održano je Otvoreno prvenstvo Županje za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Jakov Rimac (Teniski klub ”Vinkovci”) pobijedio je Matiju Bilića iz Teniskg kluba ”Našice” sa 4:2, 4:1, dok je u drugom polufinalu Karlo Brkić iz Teniskog kluba ”Vinkovci” pobijedio Dominika Škrinjara iz Teniskog kluba ”Brod” sa 4:0, 4:1. U klupskom finalu između Karla Brkića i Jakova Rimca, bolji je bio Karlo Brkić i pobjedio sa 4:0, 4:1, te tako osvojio turnir u kategoriji dječaka.

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Dea Dunković (Teniski klub ”Osijek”), pobijedila je Ninu Marić (Teniski klub ”Vinkovci”) sa 4:1, 4:0, dok je u drugom polufinalu Anja Janković (Teniski klub ”Bosutsko” Osijek) dobila susret predajom  Lee Garić (Teniski klub ”Brod”) pri rezultatu 3:0.U finalu turnira Anja Janković je sa 4:1, 4:1 nadigrala Deu Dunković i osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

U finalu parova u kategoriji dječaka vinkovačka kombinacija Karlo Brkić i Jakov Rimac pobijedila je par Juraj Ergotić (Teniski klub ”Vinkovci”) i Dominik Škrinjar (Teniski klub ”Brod”) sa 4:1, 4:1.U kategoriji parova za djevojčice Nina Marić (Teniski klub ”Vinkovci”) u paru sa Anom Sesar (Teniski klub ”Bosutsko”, Osijek) osvojila je treće mjesto.