VINKOVCI-U četvrtak, 21. svibnja 2020. godine, na teniskim igralištima TK Vinkovci odigrano je posljednje kolo zimske Super lige sezone 2019/20.

Kao specifičnost moramo istaknuti kako je protekla sezona obilježena dugom pauzom nemogućnosti igranja, od 16.03.-06.05., zbog mjera koje je bilo nužno poduzeti kako bi se spriječilo širenje korona virusa.

Nakon odigranih svih kola najkonstantnijim se pokazao, drugu godinu za redom, Arsen Piperković i sa 68 bodova zauzeo 1.mjesto. Drugo mjesto zauzeo je Mladen Andrić sa osvojenih 66 bodova, 3.mjesto sa osvojenih također 66 bodova zauzela je kombinacija Ivan Ergotić/Damir Peša, dok je postolje za vrlo malo izbjeglo Domagoju Radiću sa osvojenih 65 bodova.

U ligi su još igrali Ž.Perković, V.Rimac, M.Brkić, I.Miličević, A.Stipica, K.Dolanski, I.Pejić, T.Ćorić, T.Rašić, D.Matak, A.Ćorić, M.Ezgeta, D.Krizmanić i I.Iličić.

Voditelj lige je najboljima uručio sportske nagrade, dok su posebnu nagradu dobili Željko Perković-Perkan za najboljeg izvjestitelja i Mario Ezgeta-Tiger za najveću nadu lige.